VERKOPEN VIA VANTIQ ART

Verkopen via VANTIQ ART

Bezit u vintage, antiek of kunst die u voor een aantrekkelijke prijs wilt verkopen? Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen? En zonder dat u te veel geld aan commissie betaalt?

Dan is verkopen via VANTIQ ART interessant voor u. VANTIQ ART is namelijk hét online platform voor professionals en particulieren om het juiste publiek voor vintage, antiek en kunst te bereiken.

Nu denkt u misschien: ‘maar ik heb helemaal geen zin om die items online te moeten zetten’. Bij VANTIQ ART hoeft dat ook niet, want met de full service verkoopmogelijkheid wordt u al het werk rondom de verkoop uit handen genomen.

Vijf redenen waarom verkopen via VANTIQ ART een goed idee is:

1. U ontvangt een eerlijke prijs
Items die u via VANTIQ ART verkoopt kunnen door een expert worden getaxeerd, zodat u zeker weet dat u daar de juiste waarde voor ontvangt.

2. U betaalt geen dubbele commissie
In tegenstelling tot veilinghuizen vraagt VANTIQ ART geen dubbele commissie die de verkoopprijs drukt. Uw items worden voor een vast bedrag online geplaatst. VANTIQ ART ontvangt alleen een percentage van de waarde ontvangt bij een succesvolle verkoop.

3. Uw gegevens blijven privé
VANTIQ ART verzorgt de communicatie met geïnteresseerden en de transactie met de koper, zodat uw gegevens altijd volledig zijn afgeschermd.

4. Uw items krijgen de aandacht die ze verdienen
Bijzondere items verdienen persoonlijke aandacht. VANTIQ ART vertelt het verhaal achter uw items en spant zich voor ieder item in om het juiste publiek te bereiken. Het aanbod is gelimiteerd, waardoor uw items altijd op de eerste pagina staan.

5. U hoeft maar één ding te doen
VANTIQ ART regelt alles: van het maken van foto’s tot het innen van de betaling. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunt aangeven welke items u wilt verkopen.

Maak nu gebruik van de tijdelijke actie: gratis taxatie van uw items wanneer u ze via VANTIQ ART verkoopt (t.w.v. €150).

BEKIJK HIER DE TARIEVEN.

 

Op verkopen via VANTIQ ART zijn de Verkoopvoorwaarden van toepassing. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op.