VEELGESTELDE VRAGEN

Verkopen

Wat voor soort items kunnen via VANTIQ ART worden verkocht?

Via VANTIQ ART kunt u vintage, antiek en kunst verkopen. Voor alle drie de categorieën gelden twee criteria: de items moeten van hoge kwaliteit zijn en een tijdloos design hebben.

Wat wordt onder vintage verstaan?

Onder vintage worden authentieke designer items verstaan, zoals accessoires, lampen, meubels, tassen en horloges. Er is geen minimumleeftijd vereist.

Wanneer is een item antiek?

Een item is antiek wanneer het minimaal 100 jaar oud is. Daarnaast dient het van hoge kwaliteit te zijn, zowel in vakmanschap als esthetiek. Antieken items dienen een historische waarde te bezitten.

Wat voor soort kunst kan via VANTIQ ART worden verkocht?

VANTIQ ART focust op moderne en hedendaagse kunst uit de 20e en 21e eeuw.

Hoe weet ik wat mijn items waard zijn?

Het bepalen van de waarde van items is een vak apart. VANTIQ ART werkt daarom regelmatig samen met experts in diverse gebieden om de juiste waarde van items vast te stellen. Wilt u weten wat uw items waard zijn? Neem dan contact op voor meer informatie.

Welke tarieven hanteert VANTIQ ART?

Bekijk deze pagina voor meer informatie: https://vantiq-art.com/tarieven

Waarom zijn de tarieven van VANTIQ ART zo scherp?

VANTIQ ART kan zulke scherpe tarieven rekenen omdat het een online onderneming is die enkel met freelancers werkt. Dat betekent dat er geen hoge kosten voor een duur kantoorpand of full time medewerkers zijn. En dat levert voor u extra voordeel op.