OVER VANTIQ ART

Over VANTIQ ART

Al van kinds af aan ben ik gefascineerd door ‘oude’ spullen en het verhaal daarachter. Ik herinner me nog goed de antiekwinkel in ons dorp reuze interessant te vinden. De geheimzinnigheid van wat die spullen hadden ‘meegemaakt’ intrigeerde me enorm.

In mijn vrije tijd bezocht ik graag veilingen, op zoek naar bijzondere items. De vreugde was altijd groot wanneer het lukte om daar iets te scoren en dan het verhaal erachter te ontdekken.

Het stond me echter tegen dat ik naast de hamerprijs ook een vergoeding van +/- 30% aan het veilinghuis moest betalen. Dat moet anders én voordeliger kunnen, dacht ik.

Daarom ben ik VANTIQ ART gestart. VANTIQ ART is hét online platform voor het kopen en verkopen van high end vintage, antiek en kunst.

VANTIQ ART brengt in tegenstelling tot veilinghuizen geen dubbele vergoeding in rekening. Dit betekent een hogere opbrengst voor de verkoper en een gunstig tarief voor de koper.

Mijn ervaring is dat kunst en design pas interessant worden wanneer de bedoeling daarachter begrepen wordt. Daarom vertelt VANTIQ ART ook het verhaal achter de items.

De items die op VANTIQ ART worden aangeboden zijn duurzame luxe items van hoge kwaliteit en met een tijdloos design. Alle items zijn gemaakt om lang van te genieten en nooit uit de mode te raken.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Investeren in kunst & design kan na verloop van tijd zelfs meer opleveren dan de aanschafwaarde. U bent dus gegarandeerd van items waar – mocht u er toch een keer op uitgekeken zijn – altijd vraag naar is.

Ik ben ervan overtuigd dat items waar uw hart sneller van gaat kloppen, gelukkiger maken. Kwalitatief, tijdloos design is dus ook nog eens goed voor ú. Kies daarom voor voor bijzondere items die hun waarde behouden en trends overleven.

Why follow trends when you’ve got style? 

Margot van Meeuwen-Verbaan